Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Logo Pensiune Simona Targu Jiu

Alege limba:

  • Română
  • English
Pensiune cazare TARGU JIU

Facilitati Pensiune Simona Targu Jiu

Pensiunea Simona Targu Jiu

Cand tu, CALATORULE, vei dori sa vizitezi operele marelui Brancusi, sa te indrepti spre pitoreasca Transalpina sau, pur si simplu, sa te odihnesti dupa o lunga calatorie, poposeste cateva zile la PENSIUNEA SIMONA!

 

Iti oferim o oaza de liniste si relaxare situata in centrul orasului Tg. Jiu, cu camere primitoare si calduroase. Mobilierul din lemn masiv si baile dotate ultramodern cu jacuzzi sau cabine de dus cu masaj prin jet de apa te vor ajuta sa te relaxezi pentru a fi pregatit de drumetie.

 

Dupa ce ti-ai incantat sufletul cu operele nemuritorului Brancusi, vino in gradina pensiunii si aici, pe terasa inconjurata de verdeata, iti vom servi o limonada racoritoare sau o bere proaspat scoasa de la rece! Poti sa-ti lasi masina in parcarea pensiunii, este GRATIS! Si daca inca mai ai nevoie de rasfat, vino la salonul de masaj unde te vei relaxa total vrajit de muzica si imbatat de aromele uleiurilor esentiale.

 

Gata, acum esti pregatit pentru un somn odihnitor in camera incalzita (sau racoroasa, dupa anotimp) si in patul confortabil, iar dimineata te asteptam cu un mic dejun proaspat si bogat, asortat cu o cafea italieneasca pe care ti-l servim la ce ora doresti!

 

Te asteptam cu drag!

Localizare Pensiunea Simona

Googe map

Atractii turistice in zona pensiunii:

Operele lui Brancusi

Operele lui Brancusi

Transalpina, M-tii Parang

Transalpina, M-tii Parang

Pesteri

Pesteri